Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Supa De Spanac


        Dupa cum va spuneam sunt o "ciorbareasa" (asa imi spune bunica), si nu pot rezista mai mult de cateva zile fara o ciorbita sau supica buna. Asa ca atunci cand am vazut reteta asta nu am rezistat tentatiei de a nu o pregatii desi nu incercasem niciodata o supa cu usturoi. Dar sincer va spun ca mi-a depasit orice asteptare. Este incredibil de delicioasa si rapida, tot ce imi doresc de la o supa :)

   - 300/400 g spanac (eu am avut la congelator)
   - o ceapa potrivita
   - 150 ml smantana
   - 2 catei usturoi
   - o lingurita paprika
   - 3-4 linguri otet din vin
   - o lingurita amidon (sau faina daca nu aveti amidon)
   - 1,5 l apa
   - ulei pt calit
   - sare si piper

        Dezghetati spanacul si tocati-l marunt. Taiati ceapa si caliti-o in putin ulei, adaugati paprika si amidonul amestecand energic.


        Stingeti cu apa rece continuand sa amestecati sa nu se formeze cocoloase. Adaugati spanacul si lasati la foc potrivit cam 10 minute sau pana ce spanacul s-a fiert.


        La final adaugati usturoiul pisat, otetul si smantana si luati de pe foc.


        Potriviti de sare si piper si serviti cu o felie de paine prajita...va spun, o bunatate, acum ca am vazut pozele astea ma duc sa imi mai pun o portie.






                                                       POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...