Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Supa De Rosii


        Astazi se pare ca am cautat in cutiuta cu amintiri si am gasit cateva retete care imi amintesc de copilarie si cei dragi. Am inceput cu micii preferatii mamei si am sa continui cu supa de rosii preferata de tatal meu, putin picanta cu fidea si multe legume.

   - 2 cutii rosii in bulion sau 10 rosii oparite  decojite si taiate bucati mici
   - 2 morcovi potriviti
   - 2 tulpini telina
   - un ardei gras
   - o lingurita oregano
   - un cub condiment legume
   - un ardei iute
   - fidea (eu am folosit 4 rotocoale de fidea)
   - patrunjel tocat  marunt (dupa gust)
   - sare si piper

        Taiati legumele (in afara de rosii) in cuburi mici si caliti-le in putin ulei cu un praf de sare si piper.


        Cand legumele s-au calit adaugati apa (in functie de cata supa vreti sa faceti) cubul de legume si rozmarinul apoi lasati sa dea in fiert.


        Adaugati rosiile cand legumele sunt aproape fierte (eu le-am dat printr-o sita pentru a  elimina semintele) lasati sa mai dea intr-un clocot.


         Taiati ardeiul iute pe jumatate, indepartati semintele taiati-l in fasii subtiri si puneti-l in oala .


        Adaugati fideaua in supa si lasati la foc mic pana ce aceasta s-a fiert.


              La final adaugati patrunjelul tocat marunt si potriviti de sare si piper.






                                                            POFTA BUNA!!!

                             Video

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...