Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Mici Deliciosi


        De fiecare data cand fac mici (nu foarte des ca trebuie sa aduc condimente din Romania) imi aduc aminte de vremea cand eram mici si mergeam cu parinti la cumparaturi pentru scoala, era traditia noastra sa ne oprim sa mancam cativa mici cu mustar...si atunci aveam voie sa gustam din berea lui tata. Ce vremuri!!!

   - 500 g carne tocata de vita
   - 500 g carne tocata de oaie
   - 750 g carne tocata de porc
   - 1,5 pachet contimente de mici
   - un varf lingurita bicarbonat
   - 3-4 linguri de apa

        Puneti toata carnea tocata intr-un castron incapator, adaugati condimentele apa si bicarbonatul apoi amestecati totul bine pana ce obtineti o compozitie omogena.Puneti la frigider pentru cel putin 2 ore.


        Scoateti carnea din frigider luati cate o lingura din compozitie si formati micii intre palmele umede.


        Lasati micii formati sa revina la temperatura camerei (ideal este sa ii formati inninte sa dati foc la gratar asa ca au timp sa se "odihneasca" pana ce jarul este gata). Puneti pe gratar si itoarcetii din cand in cand sa nu se arda si sa se gateasca uniform pe toate partile. Cand sunt gata serviti calzi cu mustar si o chifla.




                                                         POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...