Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Cheesecake Cu Ciocolata Si Zmeura


     Am descoperit acesta reteta din intamplare intr-un caiet mai vechi cu retete si am realizat ca nu am incercat-o niciodata, este extrem de usor de preparat si foarte gustoasa.

   - 300g crema de branza
   - 180g biscuiti digestivi
   - 75g unt topit
   - 100g ciocolata cu lapte
   - 200g frisca lichida
   - 75g zahar
   - 150g zmeura

        Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdroitii cu un facalet, cat de fin puteti.


        Adaugati untul topit si amestecati bine avand grija sa nu lasati nici un biscuite uscat.


        Puneti biscuitii intr-o forma de prajitura rotunda cu baza detatsabila (pentru a putea scoate prajitura usor fara ai strica forma) si presati cu o lingura.


        Intr-un bol incapator puneti crema de branza, zaharul si frisca lichida si mixati la viteza mica.




      Adaugati zmeura peste crema si amestecati usor sa nu se zdrobeasca.

 

        Topiti ciocolata in cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi si adaugati-o peste crema de branza, amestecati de cateva ori fara a incorpora total ciocolata in crema.


        Turnati amestecul peste biscuiti si puneti la frigider pentru cel putin 2 ore.


       

        Cand crema sa inchegat taiati felii, pudrati cu zahar sau cu ciocolata rasa(optional) si gata de servit.






                                                         POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...