Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Supa De Pui Cu Taitei De Casa


   Mama ne pregatea aceasta supa des mai ales cand eram bolnavioare, ea fiind una din preferatele surorii mele.De fiecare daca cand o gatesc imi aduce aminte de mica bucatarie de acasa.

   - jumatate piept de pui (sau 3-4 aripioare)
   - 2 cepe mici
   - 2 morcovi
   - un ou
   - o cana faina
   - patrunjel
   - sare si piper

          Se pune puiul la fiert in apa cu un praf de sare.
In timp ce puiul se fierbe faceti taiteii: puneti faina intr-un bol si spargeti oul, adaugati un praf de sare.


        Faceti coca din oul si faina, apoi presarati faina pe o suprafata plana si intindeti aluatul  foarte subtire.





                                          Rulati coca si taiati-o pe jumatate.




        Taiati aluatul in felii subtiri, presarati putina faina apoi desfaceti taiteii.





     Cand puiul sa fiert si nu se mai formeaza spuma taiati ceapa marunt si morcovii bastonase(eu am tocat o jumatate de ceapa si restul le-am pus intregi ca sa le pot scoate la sfarsit, ca supa sa nu fie prea groasa)potriviti de sare.


     Dupa ce legumele s-au fiert puneti taiteii in supa si mai lasati sa fiarba 10 minute.


                     

                               La final adaugati leusteanul tocat marunt.




                                               POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...