Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Jaffa Cakes


     In fiecare Sambata familia logodnicului meu trece pe la noi pentru ''ceaiul de la ora 7'' asa ca in aceasta seara m-am gandit sa fac ceva dulce si rapid pentru desert.

   - 2 oua
   - 4 linguri de zahar
   - gem de caise
   - 60g faina
   - esenta de vanilie
   - o ciocolata pentru ornat
   - o lingura unt sau margarina


     Separati ouale si bateti albusurile spuma, cand acestea s-au intarit adaugati zaharul treptat apoi adaugati galbenusurile pe rand si mixati in continuare.





         Adaugati faina ploaie si amestecati cu o spatula pana aceasta se incorporeaza complet.


        Cand aluatul este gata tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt si turnati biscuitii cu o lingura sau cu un sprit. Se pun la cuptor pentru 5-7 minute la gaz5/190C



                         Intre timp topiti ciocolata cu untul pe baie de aburi.


     Cand biscuitii sunt gata punetii pe un gratar asezat deasupra unei foi de hartie de copt si puneti putin gem de caise pe fiecare biscuite.


                                         Se toarna ciocolata peste biscuiti.


 

  Se pun la frigider pentru cel putin o ora sau pana se intareste ciocolata.



                                                                              
                   
                                                 
                                                        POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...