Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Cottage Pie


     O "placinta" traditionala englezeasca cu carne tocata de vita, piure de cartofi si legume la alegere.
   - 500g carne tocata de vita
   -  6 cartofi potriviti
   - o ceapa
   - 3-4 morcovi
   - unt sau margarina si lapte pentru piure
   - sare si piper

   
 Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu putina sare.


                           Se taie morcovul rondele si se toaca ceapa marunt.


     Se pune carnea tocata la prajit in putin ulei si cand aceasta isi schimba culoarea adaugati ceapa si morcovul.


   Cand legumele s-au calit puneti amestecul intr-o tava de cuptor sau un vas termorezistent.


       Cand cartofii s-au fiert faceti piure-ul si apoi puneti-l in tava peste carne. Mie imi place sa pun si un fir de ceapa verde in piure.


                        Se pune la cuptor la 180C/gaz 4 pentru 20 de minute.


               Se portioneaza si gata de masa, serviti cu muraturi sau salata.






                                           POFTA BUNA!!!
            

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...