Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Carnati In Foietaj (Sausage Rolls)



       La noi in casa se prepara aceasta reteta destul de des pentru ca ii plac foarte mult sotului meu. Asa ca aseara sa hotarat sa imi demonstreze ca si el stie sa bucatareasca. Cantitatile pentru aceasta reteta depind de cat de multi vreti sa faceti, eu am folosit o foaie de aluat si cam 300g de carne.

  - aluat pentru foietaj
   - carne din 250-300 g carnati proaspeti
  - un ou sau 2-3 linguri de lapte


   Se pune carnea de carnati intr-un castron si se amesteca pana se leaga.


    Presarati faina pe o suprafata neteda si intindeti foaia de aluat.


   Se presara putina faina peste aluat, apoi se ia o parte din carne, se aseaza la un capat al aluatului si se ruleaza pana capata forma unui carnat.


   Se impatureste carnea in aluat, apoi se apasa putin cu degetul. Este bine sa ungeti aluatul cu putin lapte pentru a se lipi. Se separa ruloul de restul de aluat.



  
     Procedati asa cu toata carnea si tot aluatul. Cand ati terminat se taie rulourile in bucati de 1,5 2,00 cm si se ung cu lapte sau un ou batut bine.


   Tapetati o tava de cuptor cu putin unt sau cu hartie de copt si asezati rulourile in tava.


   Se pun la cuptor la foc potrivit 220°C/425°F/gaz 7 pentru 20-25 de minute.
  

                                  Cand sunt gata se scot din cuptor si sunt gata de servit.







                                                             POFTA BUNA!!!

      

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...